Om Ino Pro

Ino Pro selger smarte og innovative produkter på nett. Alle produkter vi selger er valgt ut med tanke på å bedre kunne hjelpe deg til å løse dine dagligdagse behov eller øke din komfort. Det være seg enten du er innendørs, utendørs eller på farta.

Hos oss er det du som kunde som er i fokus. For at vi skal kunne bli bedre, ønsker vi både positive og negative tilbakemeldinger fra deg.

Vi importerer selv de fleste av produktene vi selger. Dette fører til at vi holder kostnadene nede og kan tilby deg lave priser.

Alle produkter vi selger har blitt grundig testet for å sikre deg en god kvalitet. Og skulle produktet ikke tilfredsstille dine forventninger, er det bare å returnere det. Vi er forøvrig stolte av at vi nesten ikke har hatt noen returer.

Ino Pro er opptatt av miljøet og fører en grønn profil.

Klikk på link til vår supportside eller våre salgsbetingelser for mer informasjon.

Personene bak Ino Pro

Bilde tatt i Normandie Frankrike i august 2013

Ino Pro drives av Stig Slettnes og Nadine Probst. Vi er glade i å være på farta og reiser på turer så ofte vi har mulighet til det. Men vi trives også godt innendørs, både hjemme eller på hytta. Ellers er vi glade i å tilbringe tid utendørs, det være seg ved sportslige aktiviteter, friluftsliv eller andre utendørsaktiviteter.
 
Med ønske om en trygg og fin handel hos oss!
 

Ino Pro
Smarte og innovative produkter på nett.